Toimitusehdot ja maksaminen
Voimassa 11.07.2018 alkaen
YLEISTÄ
Verkkokaupan (verhokangas.fi) tuotteita myy MPDesign, y-tunnus 2777095-3. Myymme tuotteita Suomeen. Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä ja sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
TILAAMINEN JA TILAUSVAHVISTUS
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta verhokangas.fi ostoskorin kautta. Kankailla vähimmäistilaus on 1 m/kangas, mistä eteenpäin 10 sentin tarkkuudella. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.
MAKSAMINEN
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.
Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com
Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta
MAKSUTAVAT
PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Mash ja Jousto (DFC Nordic Oy). Jousto maksutapa on käytettävissä yli 20 € tilauksissa
MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

 

Mash
Maksutapaehdot
Mash-ostokset rahoittaa Mash Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9). (entinen Euroloan)
Mash-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10 000 euron ostoksille. Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash-laskulla tai osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään tai tunnistautua pankkitunnuksillaan.
Maksuaikaa juuri sen verran kuin tarvitset
Kun maksat ostoksesi Mashin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Mash-lasku tai -osamaksu – miten sinulle parhaiten sopii.
Mash-lasku
• Perinteinen paperilasku on helppo ja luotettava maksutapa.
• Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa.
Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi.
Mash-osamaksu
• Osamaksulla maksat hankintasi turvallisesti ja näppärästi erissä.
• Voit valita maksuajaksi joko 3, 6,12, tai 24 kuukautta.
• Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja helposti.
• Esimerkki (11.07.2017): arvoltaan 2000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 26,44 %  ,maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2265,75 € (sis. kaikki kulut)

Ajankohtaista tietoa Mash maksutavasta kannattaa lukea täältä

Mash maksupalvelun yhteystiedot
Mash Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9)
PL 211
Pohjoisesplanadi 37 A
00181 HELSINKI
www.mash.com
asiakaspalvelu@euroloan.fi tai puh. 010 2171 011
ma–su 24 h, puhelu on maksuton

 

Jousto

Jousto luotto on hyödykesidonnainen kertaluotto, jonka tarjoaa Aurajoki Nordic Oy (Y-tunnus 1998514-5). Luotto voidaan myöntää hakemuksesta Suomessa vakituisesti asuvalle 20-75 vuotiaalle jolla ei ole maksuhäiriömerkintää.
Voit maksaa ostoksesi kertalaskulla (maksuaikaa 14 päivää) tai sinulle sopivissa kuukausierissä.
Aurajoki Nordic Oy:llä on oikeus tarkastaa jousto laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Jousto laskulla tai osamaksulla maksavan tulee tilausta tehdessään tunnistautua pankkitunnuksillaan.
Myönnettävän luoton määrä on Jousto laskulla enintään 1000 € ja osamaksulla enintään 5000 €. Myönnettävä luotto on aina yhtä suuri kuin ostoksen hinta. Jousto laskutuksen hoitaa iKassa Finland, joka on osa Aurajoki Nordic Oy:tä.
Esimerkkejä luoton koroista (11.07.2018):
  • 300 € 24 kk maksuajalla, todellinen vuosikorko 78,86 %
  • 500 € 12 kk maksuajalla, todellinen vuosikorko 61,78 %
  • 1000€ 12 kk maksuajalla, todellinen vuosikorko 47,31 %
Ajankohtaisia tietoja Jousto maksutavasta kannattaa lukea täältä
Yhteystiedot
Aurajoki Nordic Oy (Y-tunnus 1998514-5)
Yliopistonkatu 29 b A
20100 TURKU
www.jousto.com
asiakaspalvelu@jousto.com tai puh. 0800 186 186
TOIMITUS
Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä – pyrimme toimittamaan tilaukset Postin kuljetettavaksi mahdollisimman pian, 2-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Kuljetuksesta vastaa tällä hetkellä Posti, omilla toimitusehdoillaan ja -aikatauluillaan . Postin kuljetuksista johtuvista viivästyksistä emme voi ottaa vastuuta.
TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimituskulut ovat 2,50 €/tilaus pienissä tuotteissa ja 6,90 €/tilaus isommissa tuotteissa (esim. kankaat,verhot ja helminauhat). Postitamme tilaukset joko pakettina tai kirjelähetyksenä suoraan kotiin tilauksen koosta riippuen. Muistathan antaa täydellisen toimitusosoitteen. Puhelinnumeron antaminen mahdollistaa paketin saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Puhelinnumeroita ei luovuteta ulkopuolisille.
VAIHTO- ja PALAUTUSEHDOT
Määrämittaan leikattavilla tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Valmiilla tuotteilla (esim. valmiina myytävät verhot) on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, sekä virheellisiä tuotteita (esim. revennyt tai muuten vahingoittunut kangas). Palautus tulee tehdä 14 päivän sisällä lähetyksen saapumisesta.
MUUTA
Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. MPDesign käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti, eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille tahoille, esim. suoramarkkinointitarkoituksiin. Ongelmatilanteissa toivomme yhteydenottoanne mahdollisimman pian.
Kuluttajalla on oikeus saattaa kaupantekoon perustuva erimielisyys kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.(Kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38)
Kuluttajaneuvonnasta saat opastusta ja sovitteluapua riitatilanteissa. Puhelimitse 029 553 6901 (arkisin 9-15) tai netissä
Kuluttaja-riitalautakunta:
Hämeentie 3 B
PL 306
Puh.010 366 5200
www.kuluttajariita.fi